Info til aktive.

 

 

              

 

                    ADVARSEL: IKKE KJØP CUPMERKER.

Fikk akkurat en mail fra en ny Originalkjører som skal debutere i nærmeste fremtid. Han har dessverre blitt lurt til å kjøpe en pakke med klistremerker for kr 300,-, som han trodde han måtte ha. Dette er en pakke med svenske cupmerker, som dere norske ikke skal ha, men som noen har fått tilsendt gratis fra Sverige. Viktig at dere ikke mistenker dagens eller noen av de siste års aktive for å selge cupmerker.
Denne nye føreren i Original har i ettertid lest på vår side at han må kjøre med Gundersen Motorsport og Hunder Bil-demontering også, og gruer for å måtte betale for det også.
Våre cupmerker selges ikke, og det er kun jeg som deler dem ut. Vi har med oss merker ute på løp. Du får dem gratis.
Er det flere som er blitt lurt ? Da vil jeg høre fra dere.

  

   FELGER FOR VINTERRALLY.

Volvo Original kan kjøre 16" på vinteren. Det er viktig at dere er oppmerksom på at dette er kun for vinterrally, ikke på sommeren. Det er ikke mange felger å velge på, men de du kan bruke kommer her, og er kun Volvo's Originale:
Alu felger:
Hydra med delenummer 3516422,   Auriga  9166427,   Gemeni   1394623,    Galaxy   6820001.
Det har også vært en stålfelg 9173248, men vet ikke om denne er i handelen lenger.
Fortsatt er det kun Volvo's Originale som gjelder.
Når du bruker disse alufelgene må du bruke 5mm speiserplate for å komme vekk fra fjærtårnet. Speiserplaten er av valgfritt fabrikat, men maks 5mm.
Rallydekkene skal være etter NBF's klassingsliste.

a.jpg (21105 bytes)
  h.jpg (22926 bytes)  galaxy.jpg (20801 bytes)

 

           INFORMER MEG.

Det er ikke alt jeg klarer å få med meg ute på rally. Derfor er det fint at dere kanskje sender meg en mail og hva dere har opplevd ute på strekkene eller ellers i rally. For dere som ikke har tilgang på mail er det helt klart tillat å ringe meg. De fleste av dere har lært å oppsøke oss ved campingbilen og matbordet, og da klarer jeg å snappe opp en del om hva som har hendt. Men de av dere jeg ikke får pratet med får kanskje ikke omtale på siden her. Det er gjerne fordi jeg ikke vet hva som har hendt. Jeg tar imot all informasjon med takk.

 

  GJENNOMKJØRING FOR VOLVO ORIGINAL.

I alle rally hvor arrangøren tillater gjennomkjøring kan Volvo Original ha gjennomkjøring også. Det er ingen restriksjoner for Volvo Original her.

 

  VI HAR MED SPONSORMERKER PÅ RALLYENE.

Frimerker og forsendelse koster mye penger. Derfor velger vi å ta med reklamemerkene til sponsorene på løp. Husk derfor å spørre oss dersom du trenger klistremerker.

 

   HVA GIR VÅRE SPONSORER.

Flere av dere lurer på hvorfor dere må kjøre med sponsormerker på bilen uten å få noe tilbake. Dessverre får ikke alle like meget, men alle får noe, selv om dere kanskje ikke tenker over det.
Vi har tre sponsorer, Gundersen Motorsport, Veivedlikehold og Hunder Bil-demontering, som står for premieutbetalingen i Volvo Original Rally Cup 2004 og Volvo Original Sommer-rally Cup 2004. Beløpene fordeles i klasse 17 og 18.
Så er det dere som tror at dere ikke får noen premieplassering, og har tanker for å kjøre uten sponsormerker. Disse premiebeløpene sammen med bistanden fra Volvo i Sverige gjør at vi kan servere dere litt kaffe og noen ganger også mat. Vi kan også ha en nettside (denne du er på nå) hvor vi kan holde dere informert om det meste.
Håper dere alle syntes det er greit å kjøre med vår reklame. Våre tre forskjellige merker, Team Volvo Original, Gundersen Motorsport, Veivedlikehold og Hunder Bil-demontering, krever ingen reklamelissens. Setter du på ett annet i tillegg må du betale reklamelissens. Dette sjekker vi, så vær snill og ikke prøv deg på noe. Da ødelegger det for så mange.

 

  HUSK BRANNSLUKKER I SERVICEBILEN

 Ikke aller er klar over at det skal være minimum 4 kg brannslukkere i servicebilen. Det kan være 2x2 kg slukkere eller en 4 kg eller større. Men minimum totalt 4 kg. Du finner denne reglen på side 204 i årets Bilsportbok.