Tassen foto:
 

23.februar 2005                                  3.mars 2005                 20.mars 2005 

25.mars 2005
                                     09.april2005                10.april 2005

                      17.april 2005


                     Div Bilder av Tassen

April 2006                                                                                    Mai 2006

  Mars 2007

TASSEN
 

8.MAI 2006:                 TASSEN PÅ TUR PÅ ANLEGGSPLASSEN.

Det bygges ny RV2 og for tiden bor vi i ett anleggsområde. Dette medfører mye trafikk på eiendommen og mange nye bekjentskaper. Vet ikke akkurat hvor mange de er, men et sted mellom 20 og 40 personer har anleggsplassen sin her hos oss. Dette syntes vi er meget hyggelig. Hadde også en vaffelkveld her som samlet 17-18 personer. Tror både de og vi syntes dette var hyggelig og bør gjentas.
Tassen har også fått et interesant område å lufte seg på. Vi går ofte turer i anleggsområdet og Tassen finner mye å lukte på. På siste turen tok vi noen bilder, ikke bare med Tassen på, men litt her og der på byggeområdet. Se bilder mai 2006.

  

1.MAI 2006:                   NYE BILDER AV TASSEN.

Har ikke vært spesiellt flink til å ta bilder av Tassen i det senere. Men nå er det blitt noen. På noen av bildene er Tassen opptatt med å leke med en liten tomat. Det var veldig morro helt til noen tråkket på tomaten. Ellers har han veldig morro når han stjeler ting fra oss. Han vet godt at han gjør noe galt, og det morer ham.
Nå går vi mot varmere og lysere tider. Da blir det flere bilder også.

 

21.SEPTEMBER 2005.                          LENGE SIDEN SISTE OPPDATERING.

Ja, nå er det gått altfor lang tid siden forrige oppdatering. Men det er for mye som skjer. Og vi er mye ute og reiser.
Tassen har ikke vært i det store utland enda. Men i Sverige er han godt kjent. Der er han støtt og stadig på billøp og på ferie. Han er ikke blitt mindre bortskjemt i det siste. Og han har fortsatt plassen sin midt på disken i butikken.
Endelig har Bulle lagt ut nye bilder, se under: div bilder av Tassen.
 

18.MAI 2005.                           TASSEN HAR VÆRT PÅ FLERE BILLØP.

Nå begynner Tassen å bli stor. Kanskje ikke helt rett, for Tassen blir nok aldri noen kjempe. Men han er da blitt mye større. Han har vært på flere billøp allerede, både i Norge og Sverige. De fleste vet hvem han er allerede før vi kommer på løp. De fleste har vært inne på denne siden. Nå sist var vi på baneløp på Karlskoga i Sverige, 13-15 mai. Der var det flere andre hunder også. Tassen er redd små hunder, men han er veldig tøff mot de store. Hvor stor tror han egentlig han er ?
Vi har mange bilder som skulle vært lagt ut, men det er det Bulle som gjør, og det tar tid.
Tassen er berøm for å sitte i sin veske og bli bært rundt. Nå har vi kjøpt (i Sverige) en riktig bæremeis for hunder. Dette likte Tassen meget bra. Her kan han sitte eller legge seg ned og sove. Jo da, Tassen har bein og kan gå selv også. Men det er veldig greit med bæremeis i store forsamlinger, så han ikke blir trått på.

 

31.MARS 2005.                                 TASSEN HAR VÆRT I SVERIGE I PÅSKEN.

Tassen har vært utenlands for første gang. Det ble Sverige og Hornborgasjöen utenfor Skara for å se på Tranene. Tror Tassen vekte mer oppsikt enn Tranene, spesielt når han ble båret rundt i vesken sin.
Tassen stortrives i campingbilen hvor han kan løpe rundt og finne på rampestreker. Men også Tassen ønsker seg ny campingbil, med utkjørbare vegger så han får enda større plass å løpe på.
Takker også for alle mail med fine bilder av katter og hunder. Det er tydligvis ikke bare vi som setter stor pris på å ha fått en firebeint venn i huset.

 

18.MARS 2005.                         TASSEN TRENER PÅ Å SITTE.

Nå er Tassen i full gang med å lære seg nye ting. Vi prøver å lære å sitte når vi skal få noe. Litt drue eller eple. Men det er ikke lett. Tassen er mest glad og vil leke, eller bite, hele tiden. Så liker han ekstra godt å ligge på armen og bli båret rundt. Og selvfølgelig får han det som han vil. Skal vel ikke fortelle hvor han sover om natta..
Tassen skal være hvit, men hvordan skal han kunne være det. Over alt er det en vannpytt eller litt jord det går og grave i . Vi venter på tørrvær.

 

2.MARS 2005.                       NÅ ER DET FULL FART PÅ TASSEN.

Nå er fritiden blitt litt annerledes her på Nafstad. All ledig tid tilbringes på gulvet, sammen med Tassen. Det er full fart rundt i hele huset. Når det ikke er full fart, da er det kos. Tassen liker veldig godt å ligge på armen og bli kost med. Allerede er han utrolig bortskjemt. Vi sliter litt med å bli renslige fordi det er så fryktelig kaldt ute, morgen og kvels. Nå har vi hatt noen dager med minus 18-20 grader. Da trives hverken Tassen eller vi ute. Men midt på dagen i solskinnet liker vi godt å gå ut og gjøre fra oss.
Tassen har også satt stopper for vår faste tur til Rally Zuiderzee i Nederland i år. Tassen må først få en rabbisvaksine ( den skal han gå fredag) og den må virke i 6 måneder før han kan reise utenlands, bortsett fra Sverige. Derfor blir det bare Norge og Sverige på oss frem til august. Men vi skal nok ha mange fine turer her også, så det er ikke noe problem.

 

20.FEBRUAR 2005.        VI HENTET TASSEN.

Endelig var dagen kommet for å hente Tassen. Ventetiden var lang og vi vi startet turen med å reise til Danmark i Heidi og Hans brylupp og Nikolaj sin barnedåp. Deretter reiste vi fra Danmark 7.00 søndag morgen og rett til Kristiansand for å hente Tassen. Etter 100 mil var vi fremme i Kristiansand kl 19.00.

Tassen er en Bichon Frisè og ble født 27.desember 2004.