********

Får ikke skilter på min nybygde 940 før den 13 jan,så derfor kjører ikke jeg sigdal. Har ellers tenkt å kjøre de løpene som ikke koliderer med em runder i rallycross. Der er jeg mekanikker for mats lysen. Skai garantert kjøre finnskog,sørlandet.

Mvh anders lundhaug

********

Jeg ser på rallyinfo.no at du søker info om hva som skjer i Volvo Original rundt omkring.

 Kan da fortelle at jeg har kjøpt 242 etter Vegard Aasen og at jeg og min bror Jim Martinsen som er kartleser, skal gå over bilen og shine opp litt så er vi på plass på finnskogen, vi håper vi kan være med og kjøre cupen derfra.

Dette blir vår debut i rally, etter 3 år med bilcross, så målsettingen blir og komme til mål først og fremst

 Mvh Robin Martinsen og Jim Martinsen – Team Autosalg

********

Holder på i disse dager med og få montert inn bur i min 240 86 mod.Fått tak i masse felger og dekk ,så mye er på plass allerede,planen er og være ferdig og klar til start i ett av sommer løpene.
Har kjørt i nasjonal før med en ford escort,men pga små barn strekte tiden ikke til,nå har han blitt 6 år og er med i garasjen og hjelper til:)
Planene er og få kjørt så mye som mulig denne sesongen så for vi se hvor ratt rusten man har blitt:)
Gleder oss til første start sees:)
 
 
mvh petter grytte

**************

Heisann, ser du lurer på hvorfor vi ikke skal kjøre i Sigdal, sant å si så har jeg leid bort bilen min til Jan Kåre Wilsberg og jeg skal lese for han, så bilen skal da gå ihvertfall. :) hadde lyst til å kjøre der selv men så ikke at vi hadde råd til det da Anne Katrine akkurat er ferdig med studier og mamma permisjon og ennå ikke har fått jobb, så ting er litt usikkert enda, Heller spare de pengene å kjøre Finnskog som blir mere hjemmebane og håper å få kjørt resten av cupløpene. Synd at det ikke er 6 løp i cupen og at en kan stryke 1 løp, men jeg skjønner hvorfor det er sånn.
 
MVH.
Anders Klanderud
Anne Katrine Lien

*******************
Hei.
Jeg så du etterlyste hvor vi var når det gjelder Sigdalsrally.
Jeg skal være med på service for en som kjører Subarucup. Eller hadde jeg vel  
startet i Sigdal, blir kanskje til at jeg stiller i Hokksund.
Videre utover vinteren må jeg se an litt økonomi, men har planer om å kjøre Aurskog-
Høland, Trøgstad og Flesberg.

Mvh
Gjermund Skålerud

GODT NYTT ÅR